Gyntima – intimní hygiena

Teljes körű intim ápolás

unikatni-kombinace-icon-hu
redukuje-viditelnost-icon-hu
jedinecnost-odstraneni-icon-hu
strie pic1

Mik azok a striák?

A striák a bőrön előforduló hegek, amelyek nemcsak a terhesség alatt, hanem egyéb más tényezők miatt is megjelenhetnek, mint például a gyors növekedés, testsúly vagy magasság változás, hormonális zavarok, öröklődés és genetikai hajlam.

 

A striák a kollagén és elasztin rostok megszakításával keletkeznek, mivel a bőrnek nagyon gyorsan kell alkalmazkodnia a növekvő térfogathoz, ezért a terhesség időszakában a megelőzéselengedhetetlen. esetleges kezelés elengedhetetlen. Leggyakrabban a comb, csípő, mell, fenék és has területén keletkeznek.

A Regeneráló emulziót striák ellen

kifejezetten a striák csökkentésére és kialakulásuk megelőzésére fejlesztették ki. Az emulzió biotechnológiai peptidek egyedülálló kombinációját tartalmazza, amely nemcsak a megelőzésben segít, hanem a már meglévő striákat is képes eltávolítani. Az emulzió a striákat okozó mechanizmusokat veszi célba – védi a kötőszöveteket, gyógyítja a sebeket, és csökkenti a bőr feszülését. 

 

A liposzómákba zárt hatóanyagok elvékonyítják és halványítják a hegeket, egyúttal elősegítik a kollagén- és elasztinrostok képződését, ezáltal helyreállítják a bőr rugalmasságát és feszességét.

gyntima regenerační emulze proti striím
strie pic2

A Gyntima Regeneráló emulzió striák ellen hatékonyságát klinikai tesztek eredményei bizonyítják

A fő hatóanyagok kombinációját klinikai vizsgálatoknak vetették alá. 

 

A Spanyolországban végzett első tesztelés már 30 nap után kiemelkedő eredményeket mutatott. Nemcsak a bőr kinézete javult, de a bőrszárazság is jelentősen csökkent, ráadásul 44%-kal nőtt a rugalmassága. 

 

A második tesztelés keretében egy nőkből és férfiakból álló csoport 12 héten keresztül tesztelte a regeneráló emulziót striák ellen új és már meglévő striákon. A striák már 2 hét elteltével 58–66,2%-kal csökkentek és vékonyodtak, és 75,1%-kal elhalványodtak.

Miért szeretik a nők a Gyntima regeneráló emulziót striák ellen?

Aneta M.

6 hónapos terhes voltam, amikor elkezdtem használni a terméket. Rendszeresen, minden este és néha napközben is bekenem vele a hasamat és a csípőmet. A striák az első terhességem alatt jelentek meg a bőrömön, a terméknek köszönhetően nem alakultak ki újak. Gyönyörű az illata, könnyen kenhető, azonnal beszívódik, és nem hagy „filmréteget” a bőrön. Mindenkinek ajánlom.

Romana

Rendszeresen használom reggel és este, és nagyon elégedett vagyok! Jól beszívódik és kellemes az illata.

Barbora

Mindenkinek csak ajánlani tudom a Gyntima emulziót, amelyet én korábban nem ismertem. Csak a különböző olajokról tudtam, az első terhességem alatt is csak azokat használtam. Ezek azonban zsíros érzetet hagynak, sokáig tart, amíg beszívódnak. Sajnos az egyik blúzomat is sikerült tönkretennem egy ilyen olajjal. Az emulzió olyan, mint egy krém, csodálatosan beszívódik, és nem hagy zsíros réteget a bőrön. Nagyon kellemes az illata, nem hagy zsíros réteget a bőrön, így a használatát követően azonnal fel tudok öltözni. Megelőzéshez használom, soha nem voltak striáim, és egyik terhességem alatt sem alakultak ki. Nagyon elégedett vagyok.

Pavla

A Gyntimát minden leendő kismamának ajánlom. Első terhességem alatt (4 évvel ezelőtt) különböző olajokat és krémeket használtam, és semmi sem segített. A hasamon, csípőmön és a combomon is megmaradtak a striák. Most másodszor vagyok terhes, és úgy döntöttem, hogy kipróbálom a Gyntimát. Nagyon elégedett vagyok, és nagyon hálás vagyok érte. A bőröm sima és puha. Nem alakulnak ki új csíkok, sőt még a férjem is észrevette, hogy a régi striák elhalványultak, és nem olyan láthatók, mint az emulzió használata előtt.

DenyDrewDee

Nagyon elégedett vagyok, pedig már sok terméket kipróbáltam. A striák szépen elhalványulnak, de nem tűnnek el teljesen. A bőröm is rugalmasabbnak tűnik. Korábban nagyon bordás volt. Most simább. Továbbra is használni fogom.

Eva N.

Naponta kétszer használom a Gyntima emulziót (a hasam és a mellem bőrére). Nem jelentek meg új striák, a régiek ugyanolyanok maradtak. Kellemes az állaga, a bőr sokáig hidratált marad, de nem annyira, hogy nyomot hagyjon a ruhán. Szívesen ajánlom másoknak is.

Lenka

Eddig nagyon elégedett vele, gyorsan beszívódik a bőrbe, nem hagy zsíros érzetet, és csodálatos az illata. Egy másik olajhoz képest, amelyet az első terhességem alatt használtam, kellemes változás. Mindenképp ajánlom.